Na kontaktoni

Për çdo pyetje dhe paqartësi ju lutemi mos hezitoni të na shkruani e-mail, së cilit do t’i përgjigjemi brenda 24 orëve.

NA DËRGONI EMAIL

Lokacioni:

Rr. Tirana, no.5,Prizren

Telefoni:

+383 49 399 836

Email:

izgim.pz@gmail.com