BRENDET TONA

Ne ju ofron shumëllojshmëri të brendeve cilësore  të cilat mund t'i gjeni vetëm tek ne për shtëpinë tuaj !

Pjatat me material të qëndrueshëm

Pjatat janë jo vetëm pjesë e rëndësishme e kuzhinave tuaja, por edhe pjesë e dekorit të shtëpisë. Pëveç se ju do të ushqeheni në mënyrë të rehatshme, ju do të keni një tryezë të bukur po ashtu.

pse duhet të bleni tek ne ?

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri artikujsh kuzhine me shumicë dhe pakicë nga shumë lloje të brendeve .

0 %
Product Quality
0 +
Products
0 +
Brands

tenxhere për gatimin

E veçantë dhe e rezistueshme, tenxherja e bërë enkas për gatimin e ushqimeve deri në perfeksion është pjesa që mungon në koleksionin e enëve më cilësore të shtëpisë.

Pjata për gatimin

Pjatat janë jo vetëm pjesë e rëndësishme e kuzhinave tuaja, por edhe pjesë e dekorit të shtëpisë. Pëveç se ju do të ushqeheni në mënyrë të rehatshme, ju do të keni një tryezë të bukur po ashtu.

Gjygym Rosfrei

Një çaj i shijshëm shijon më shumë. Çajniku me shkëlqim dhe material të fortë qëndrueshmërie është ajo që i nevojitet çdo hapësire ndejeje.

Produktet e banjos

Materiali i mermerit duket tërheqës në çdo produkt shtëpiak. Shportat nga Izgim janë plotësimi më se i duhur i çdo hapësire, të cilat do ta bëjnë atë të duket një vend unilk.